logo

Vier je feest op de Stedemaeght

Van 50 - 150 personen

Je wordt 30 jaar. Of 40, 63, of 87. Of jullie hebben een huwelijksjubileum. Misschien wil je een reünie houden van je oude school of ben je net afgestudeerd. Of je vindt dat het zomaar tijd is voor een feest.

Hiervoor zoek je natuurlijk een bijzondere locatie en niet het zoveelste zaaltje. Had je al eens aan een schip gedacht? Kom op de Stedemaeght voor een onvergetelijk feest waar iedereen nog lang over zal napraten.

Een feest op de Stedemaeght is een bijzondere aangelegenheid. Je bevindt je immers op een van de mooiste zeilschepen van Nederland met de rijke historie van een walvisvaarder die de noordelijke ijszeeën heeft bevaren. Stel je eens voor: feest vieren op het dek rond de drie imposante masten uitgerust met een indrukwekkende tuigage en onder 1000m2 witte zeilen. ‘s-Avonds van voor tot achter feestelijk verlicht.

Je eigen feest op maat

Vier je feest op de StedemaeghtAan boord zijn er mogelijkheden te over om jouw feest onvergetelijk en origineel te maken. Kies voor dit elegante schip met prachtig interieur en stijlvolle bar en vier het feest aan dek onder de blote hemel of in de sfeervolle lounge. Je gasten worden ontvangen in een unieke ambiance en zullen dit feest niet snel vergeten.

Van kleine borrels tot grote feesten; met de mogelijkheden die de Stedemaeght biedt zijn geen 2 feesten hetzelfde. Informele borrelhappen, heerlijke barbecues, buffetten, (walking) diners, er is van alles mogelijk. De dag kan verder worden aangekleed met live muziek van solisten of strijkkwartetten of van dj’s en bandjes. Muziek afspelen van een IPad of IPod is natuurlijk ook mogelijk.

Onder volle zeilen beleven jij en je gasten een schitterende dag op het IJsselmeer of op een ander Nederlands binnenwater.

Meer weten

Wil je meer weten over de mogelijkheden om van jouw feest een onvergetelijk feest te maken. Bel dan : 085 303 5371. Wij informeren je graag.