logo

Beleef het IJsselmeer

Vaar een dagje mee met de Stedemaeght

Beleef het IJsselmeer op een unieke manier aan boord van de Stedemaeght. De Stedemaeght behoort tot de mooiste zeilschepen van Nederland en is met zijn drie imposante masten, het indrukwekkende zeiloppervlak en zijn schitterende tuigage, te vergelijken met de klippers die ooit de wereldzeeën bevoeren.

Van alle gemakken voorzien

Geniet van het zonnetje en de wind op een van de dekken of drink een lekker kopje koffie of een goed glas wijn in onze stijlvolle salon, lounge of bar.

Voor iedereen

Varen op de Stedemaeght is voor iedereen bereikbaar! Alleen, met je partner, vrienden of je hele familie. Ook als je zelf niets weet van zeilen.

Dagtochten

Stap op voor een dagtocht naar Hoorn, Volendam of Urk v.v.

Vaar een dagje mee op de StedemaeghtVanaf 9.30 uur heet onze professionele crew je van harte welkom aan boord van de Stedemaeght in de Bataviahaven te Lelystad. Na een kop koffie/thee met wat lekkers gooien we de trossen los en varen we naar onze bestemming.

Liefhebbers kunnen de matrozen helpen de zeilen te zetten. Niets moet, alles mag!

Vlak voor we onze bestemming hebben bereikt kun je genieten van een heerlijke lunch. Na een wandeling door een van de schitterende plaatsjes, varen we terug naar de Bataviahaven waar we tussen 17.00 en 17.30 uur aankomen en dit schitterende zeilarrangement afsluiten.

Meer mogelijkheden

Behalve voor dagtochten kunt u ook op de Stedemaeght terecht voor:

  • Feesten en partijen;
  • Bedrijfsevents;
  • Lezingen;
  • Huwelijksvoltrekkingen en huwelijksfeesten;
  • Etc.

Meer informatie

Wil u meer weten over de mogelijkheden om te zeilen met de Stedemaeght in combinatie met feestelijke aangelegenheid of andere activiteit? Bel dan: 085 303 5371.